mylittlebox

Alla inlägg den 15 april 2014

Av Fille - 15 april 2014 16:45

Har ni sett en anime/film eller läst något som har startat superbra, men slutade väldigt uschigt? (Uschigt är ett ord nu) Storyn verkar jätte intressant och man vill så gärna se mer och man tror att det kommer vara något riktigt bra, men så BOM så förstör författaren allt genom att göra saker som man inte alls förväntade sig (dåliga saker då). Visst blir man frustrerad? Jag tänker i alla fall på allt som kunde ha varit annorlunda och hur det skulle ha varit om den hade tagit en bättre väg.

 Även om det var länge sedan jag såg Sword art online (You can read my review here---> Pizza), så tänker jag fortfarande på den. Det är som att den har naglat sig fast i mitt huvud och skriker "SO MUCH POTENTIAL! SO MUCH POTENTIAL!". Det är jätte irriterande för jag har sett animen, jag har skrivit en recension och skrivit av mig mina åsikter, men ändå sitter den där och skriker. Jag tror att det kan bero på att jag inte skrev av min frustration helt. Jag ville inte vara så hård för jag älskade hur SAO kunde ha varit. Jag hatar att den inte var så bra som jag trodde. Jag kunde kolla på ett avsnitt och tänka att det var ett väldigt bra avsnitt. Till och med avsnitten där de bara fiskar var bra separata. Men i det stora hela var det dåligt för det fanns så mycket som irriterade mig när man satte ihop det. 

 T.ex det här med att alla som träffade Kirito blev förälskade i honom. Visst det kunde va lite kul att se i ett avsnitt, så separata blir de avsnitten bra, men tillsammans så blir de bara "WHAT THE FUCK? WHY? IT'S SO STUPID!". 

 Jag önskar så mycket att de hade gjort något bättre utav det. Säsong 1 var inte så dålig. Slutet var lite plötsligt och jag hade hoppats på något större, men det hade varit sååå mycket bättre om det hade slutat där. De gjorde en häftig berättelse om ett gäng ungdomar som blir fast i ett spel där de kan dö, till en berättelse om att rädda sin flickvän. Jag ville se dem döda bossar! Slåss! GÖRA SAKER SOM MAN VANLIGTVIS GÖR I EN SPELVÄRLD FULL AV MONSTER!!!

 Jag ville se hur Kirito blev så stark som han blev även om han spelade solo. Jag ville ha mer av de första avsnitten (typ de 5 första). Jag ville ha mer av det! De förstörde det...och det gör mig så frustrerad. Det startade så bra!

 Jag vet att det finns många som älskar den animen, men jag kan inte förstå varför. Jag gav den så mycket poäng som jag gjorde på grund av de där småsakerna som hade så mycket potential. Saker som att det tydligt syntes hur folk blev påverkade av den nya världen. Hur de byggde upp ett samhälle och alltid tänkte på att de kunde bli dödade av en varelse som bestod av ett gäng pixlar. 

 Det här gäller inte bara SAO, det finns jätte många andra saker som faktiskt kunde ha blivit bra! Har ni sett The host? 

 Inte den--->    Jag pratar om Meyers skit--->   

Om en annan författare hade haft idén (en bättre författare), så kunde den ha blivit bra. Om man inte hade gjort det till en kärlekstriangel/fyrkant/sak så kunde det ha blivit en intressant berättelse. 


 Varför gör folk såhär? Fick de en idé och började skriva, men sen fick de slut på bra idéer och ville bara avsluta det? Jag hatar när det blir så...det känns som att författarna slutar bry sig i slutet och bara skriver ner allt de kan komma på för att...THEY WANT MONEEEY!!! Eller för att de helt enkelt inte orkar bry sig längre.

 Sluta...Stop it...now!


Gahuuugh det gör mig bara så frustrerad. Varför kan jag inte bara släppa det? SAO försvinn ur mitt huvud. Snälla...det är över nu. Kom igen!


 Förstår ni vad jag menar? Har det här hänt er? 

Nu ska jag försöka tänka på annat innan jag sliter av mig håret...

 Hare gött i alla fall! ^^

 //Fille   

Det här är jag då! xD


Hello there and welcome to my little box. Här lägger jag ut saker som intresserar mig.
Det mesta handlar om:
-Anime
-Manga
-Egna teckningar (ofta fanart)
-Ibland spel
-Random shit that no one cares about.
Well I hope you'll like it.
Hare gött! ^^

My Tumblr :3

My deviantart xD

Kategorier

Omröstning

Vad borde jag skriva mer om?
 Mer teckningar!
 Anime!
 Manga!
 Spel!
 Random åsikter and shit!
 Något annat? (kommentera!)

Recension poängsystem:

10: IT'S AWESOME WATCH/READ IT NOW! NOOOW!
9: Du borde verkligen se/läsa den när du kan!
8: Helt klart ett bra anime/manga-tips.
7: Värd att se/läsa.
6: Något att slösa tid på.
5: Meh.
4: Du kan skippa den här.
3: Skrattretande dålig.
2: Inte ens värd att skratta åt.
1: OKAY THIS IS SHIT. THIS IS REAL SHIT!

 

(I vissa fall skriver jag något annat beroende på omständigheterna). 

Rit-uppdrag från er:

 Levi (Attack on Titan)

(Kommentera för att ge mig flera uppdrag)

Några idéer?

Kom gärna med tips om vad jag kan rita! ^^ Om det inte är alltför svårt så accepterar jag uppdraget.   

Senaste inläggen

Är det något du undrar? :3

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Hälsa på andra bloggar! ^^

RSS

Mina läsare. :3




Ovido - Quiz & Flashcards